Ändrad planering

All vår verksamhet är nu förlagd utomhus.

Måndag 9.30-11.30 i Skogen (samma plats som fredagar) (om man vill: gemensam avgång från Apoteket 9.15). Elden kommer vara tänd, vi bjuder inte på brödbak, men ta gärna med eget mellanmål/fika! Det är också okej att ta med eget folieknytte med mat i för värmning över elden).

Tisdag 9.30-11.30 Nåntunaparken/Brandbilsparken (intill Myrgångens förskola) Gemensam avgång från Apoteket 9.15)
13-15.30 MASIMAS

Onsdag 9.30-11.30 Lekparken vid Sävja IP. (Om man vill: Gemensam avgång från Apoteket 9.15)
Babycafé blir barnvagnspromenad 13.30-14.30. Vi möts utanför Apoteket. Ta gärna med eget fika!

Torsdag Babycafé blir barnvagnspromenad 9.30-10.30. Vi möts utanför Apoteket. Ta gärna med eget fika!

Fredag 10-12 i Skogen (Ordinarie uteverksamhet, med gemensam avgång från Apoteket 9.45; om man vill. Elden kommer vara tänd, vi bjuder inte på brödbak, men ta gärna med eget mellanmål/fika! Det är också okej att ta med eget folieknytte med mat i för värmning över elden).

Fikat på öppna förskolan kommer se annorlunda ut, vi serverar endast kaffe och te. Ta gärna med eget fika!

Följ gärna vår Facebooksida "Sävja öppna förskola" där vi lägger upp information så fort det sker någon ändring i vår planering.

17 mars 2020