Fredagar i skogen

På fredagar 9.30-11.30 är vi vid vår skogsplats ett stenkast in i Lunsenskogen. Här kan du och ditt barn träffa andra barn och vuxna utomhus.

Några aktiviteter som vi erbjuder är:

• Stora såpbubblor
  • Spika i stubbar
  • Skogsdjursmemory
  • Undersöka insekter och naturmaterial i lupp
  • Brödbak över öppen eld
  • Sångstund

Utöver detta händer annat spännande från gång till gång. Då vi är ute året om kan vi följa naturens årstidsskiftningar från samma plats.

Vi bjuder på kaffe, te och varm saft. På vår stekhäll gräddar vi bröd tillsammans över elden. Vi tar med deg och det finns glutenfritt alternativ.

Det är 500 meter promenad till Skogsplatsen från Öppna förskolan. Gemensam promenad från Öppna förskolan kl.9.15 för den som vill.

Vägbeskrivning: Gå Västgötaresan upp mot skogen. Ta höger på grusad stig där Ringmurens förskolegård slutar. Efter en liten uppförslutning sitter det skyltar på en tall, ta vänster på den stigen. Där inne ser ni oss!

Välkomna!

Uppdaterad: