Spädbarnsmassage

En kurs där ni föräldrar masserar ert barn med vägledning av en instruktör på öppna förskolan.

Kursen hålls en till två gånger/termin och varje gång omfattar fem tillfällen fördelat på fem veckor.

Det är aldrig för sent att börja ge ditt barn massage men det är bäst att börja innan barnet börjar vilja krypa iväg eller resa sig och stå.

Fördelar med spädbarnsmassage:

• en kärleksfull beröring av huden, kroppens största sinnesorgan
  • stärker förälderns förmåga att tyda barnets kroppsspråk
  • hjälper barnet att frigöra stress
  • är ingen behandling utan en stund av avslappning och välbefinnande både för den som ger och den som får
  • kan lindra barnets besvär vid magknip och kolik

"Den stillhet och koncentration som kan uppstå med ditt barn under massagen är värdefull för er båda. Det är en upplevelse med alla sinnen och ett tillfälle att vara nära varandra"

En ny grupp startas den 30/8 2022 kl.10.00

För att gå kursen anmäler ni er till Maria Öfverberg Eriksson på Sävja öppna förskola

mail: maria.ofverberg-eriksson@uppsala.se

Uppdaterad: